Share

Kdo smo

Strehe Lupša

Strehe Lupša, Sandi Lupša s.p., smo podjetje, ki vam nudi kakovostne krovsko-kleparske izdelke in storitve, po konkurenčno ugodnih cenah.

scroll down
O podjetju Za izpolnjevanje vedno višjih zahtev, uporabljamo le izdelke priznanih proizvajalcev. Ti nenehno preverjajo in optimizirajo svojo ponudbo.

Kakovost naših izdelkov in storitev zagotavlja zadovoljne stranke in dolgoročni uspeh. Vse storitve opravljamo po Sloveniji in Avstriji.

Prilagajamo se individualnim potrebam svojih strank, saj je vaše zadovoljstvo za nas na prvem mestu. Naše celostne rešitve skrbijo za hitro in strokovno izvedbo. Svojo pozornost polagamo na trajne, obstojne izdelke in na večletna partnerstva z našimi strankami.

Naš nabor strešnih sistemov ponuja številne prednosti, vključno z visoko funkcionalnostjo, odlično požarno varnostjo, dolgo življenjsko dobo in izjemno vremensko odpornostjo. Ognjevarne strešne sisteme odlikujejo dobre tehnične lastnosti ter celovit nabor tehničnih rešitev in elementov. Gre za odlične proizvode za zaščito vseh vrst zgradb pred zunanjimi vremenskimi vplivi.

Za izvedbo streh imamo v svoji ponudbi na voljo vrsto materialov za vse vrste konstrukcij, poševne in ravne strehe, novogradnje ali obnovo obstoječe hidroizolacije, za uporabo na pločevini, betonu, lesenih podlogah in drugih gradbenih materialih, za obremenjene pohodne ali neobremenjene strešne sisteme.

Smo vas prepričali?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas in vašo streho!