Izvedba ravnih streh

Ravna streha je z gradbenega stališča določena kot vodoravna ploskev, namenjena zaščiti prostorov pod njo. Prav prostori pod njo določajo, kako mora biti takšna streha izdelana. Ravne strehe so lahko pohodne in nepohodne.

Pohodna streha je zaščitena s primerno ograjo, dostop pa je urejen. Stanovalci izkoriščajo površino pohodne strehe za rekreacijo, za razgledno ploščad, za sušenje perila in podobno.

Nepohodne strehe niso izkoriščene in nimajo preprostega dostopa. Dostop je mogoč samo vzdrževalcem. Ker niso namenjene za uporabo, so izolacijski sloji drugače izvedeni. Zato lahko zadrževanje stanovalcev na takih strehah, če zanemarimo, da je takšno početje nevarno in prepovedano, povzroči poškodbe v izolacijskih slojih in s tem počasen propad strehe.

Nudimo vam izvedbo tako pohodnih kot nepohodnih ravnih streh! Naše storitve in materiali so kakovostni, ter konkurenčno ugodni. Kontaktirajte nas še danes!

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!